Abdusselam (ar) adhurues i Zotit Paqdashes.

EMRA SHQIP: konktar.

. emer i moqem.

” do të thotë se është emër me prejardhje persiane/iraniane, kurse shkurtesa “tur.

Kjo është një listë me emra të vjetër ilirë të cilët janë fantastikë.

📌Social Media:★. . search.

.

Abatare. Abdurrahim (ar) adhurues i Zotit Meshirues. Ne kete kategori gjinden emra shqip per vajza.

Sigurisht që shumë të bukur ishin edhe emrat Buna dhe Drini, Bora dhe Shendi, Jona dhe Fatmali, Ilir dhe Amla. .

Emra modern, musliman për vajza.

Jan 23, 2023 · 30 Emra modern per djem | Emra modern per çunaKetu mund ti gjeni 30 emra modern per femije shqip dhe internacional.

. Emra modern, musliman për vajza.

Emra shqip per vajza modern dhe emra shqiptar per femije. .

.
Madhështorë, i shenjtë, i ndershëm.
ADAMAT-i.

nga Saimir Lolja Emra mashkullorë (75) Emra femërorë (91) A a Adamat Adan Adomat Adriatik Afrim Agim Agimor Agrin.

.

Emrat më të bukur shqiptarë të sugjeruar për dy binjakë, për një djalë dhe një vajzë, për një vëlla dhe një motër ishin Rubini dhe Perla. . Jeni në javët e fundit të shtatzanisë dhe dëshironi të përzgjidhni një emër unik për vogëlushin tuaj që do të vijë së shpejti në jetë.

Shtatzënia është një proces i magjishëm nëpër të cilin kalon thuajse çdo grua. . nga një emer njeriu, ilir. . Ai lindi kur nëna e tij, Sara, ishte në moshën 90 vjeç. .

Gjithashtu emra shqiptar, emra shqip.

Lëreni të zbrazët këtë fushë, nëse jeni qenie njerëzore:. Emrat shqip ne kete faqe jane sipas rendit alfabetik gje gjithashtu secili emer permban nje spjegim apo kuptimin e emrit perkates.

Ky emër mund të përkthehet fjalë për fjalë si djali duke qeshur.

.

Apo së shpejti do të beheni me një nip dhe dëshironi të sugjeroni.

Emra Shqip për Djem që fillojnë me shkronjën E, mundësuar nga EmraModern.